Sziasztok!

Mint ígértem elkészítettem a XII. kerületi GYÁKI ELTE Közép és Általános Iskola DÖK-jének blogját, melyben majd igyekszünk iktatni a fontosabb időpontokat, programok szervezésének folyamatait, sőt a kommunikáció is kicsit talán jobb lesz így, hátha jobban felpörgünk és hozunk össze valami szebbet, jobbat, mint tavaly. A legjobb az lenne, ha ez a blog sokáig működne, segítenétek ti is szerkeszteni, és, ha kommentelnétek, ötletelnétek, akkor még a DÖK működését is segítenétek.

A blogot terjesztem Facebookon is, meg ahol tudom, ti is tegyetek így, hogy ne csak mi, hanem lehetőleg mások is segítséggel legyenek bármilyennemű dologgal kapcsolatban, értsétek akár építő jellegű kritika, akár csak egy baráti komment, ötlet, javaslat, bármi, ami a Iskola vagy csak a DÖK célját szolgálja. Remélem összehozzuk, bízom bennetek srácok!

Aki szeretne segíteni a blog szerkesztésében, annak lelkiismeretesen, precízen, lehetőleg kevés nyelvtani hibával és elfogadható fogalmazási készséggel kell írnia, de ha ír, írhat bármiről, akár egy zeneszámról is, ami nagyon tetszik neki, hiszen, bármilyen keletű témába beleszagolhatunk, talán ez feldobja az egészet. A jelentkezéseket a zeroo93@citromail.hu-ra várom, tanárokét is szívesen fogadom. Ennyi voltam, meglátjuk mi sül ki belőle, sziasztok!
 

Szerző: G. Chidori  2010.10.29. 12:16 3 komment

Címkék: blog kiss jános megnyitó dök

A bejegyzés trackback címe:

https://kissjanosdok.blog.hu/api/trackback/id/tr532407545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása